FAKÜLTEMİZİN ÖĞRETİM ÜYELERİNE EMYO’DAN TAKDİR PLAKETİ
14.01.2022

ESOGÜ Eskişehir Meslek Yüksekokulu (EMYO) Müdürlüğü, 2010 yılında Eskişehir Organize Sanayi Bölgesinde kurulan EMYO kurucu Müdürü Prof. Dr. Muammer Kaya’ya ve ikinci Müdürü rahmetli Prof. Dr. Osman Nuri ÇELİK’in eşi Prof. Dr. Arzum Erken ÇELİK’e EMYO’daki katkı ve hizmetlerinden dolayı ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Kemal Şenocak tarafından plaket verilmiştir. Törene Rektörümüz Prof. Dr. Kemal Şenocak, Rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Ali Arslantaş, Prof. Dr. Kamil Çolak ve Prof. Dr. Rıfat Edizkan hocalarımız ile üniversitemizin öğretim üyeleri ve öğrenciler katılmışlardır.

Bizleri onurlandıran programı hazırlayan EMYO Müdürü Doç. Dr. Muhammet Ali Tiltay ve EMYO Sekreteri Sadık Tekdemir’e sükranlarımızı sunarız.