Mimarlık Bölümünde MİMARİ TASARIM Dersi Sergisi ve Yarışması
10.11.2023

Mimarlık Bölümünde MİMARİ TASARIM Dersi Sergisi ve Yarışması

8-11.11.2023 tarihlerinde Mimarlık Bölümü Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Ayşe Duygu Kaçar, Doç. Dr. Orkun Alptekin ve Doç. Dr. Hasan Ünver’in geçen seneki Mimari Tasarım dersinden 53 öğrenciyle birlikte ÖZBESİN firması için yaşayan kent çiftliği tasarım yarışması sergisi Vecihi Hürkuş havacılık ve Teknoloji parkı Sergi salonunda 8.11.2023  tarihinde Tepebaşı Belediye Başkanı Dr. Ahmet Ataç, ESOGÜ MMF Dekanı Prof. Dr. Muammer Kaya ve Özbesin firması sahibi Gökhan Duran ve eşi ile ESOGÜ MMF Mimarlık Bölümü hoca ve öğrencileri katılmıştır. Özbesin doğal yaşam kent çiftliği tasarım yarışmasında birinciliği Sinem Örencik kazanmıştır.  Özbesin firması tüm öğrencilere ve ilk üçü giren öğrencilerimize para ödülü vermiştir. Dereceye giren öğrencilerimizi ve danışmanlarını tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.