ŞİFRE SERGİ KONUŞMALARI / EXHIBITION TALKS

Pourat- Delta

5 NİSAN ÇARŞAMBA

Saat: 18.00

Şifre  sergisinde  düşünsel bakımdan mimarlık eğitimi için oldukça alışılmadık yöntemler, araçlar, fikirler ve yaklaşımlarla karşılaşıyoruz Sergi kapsamında düzenlenecek olan Sergi Konuşmaları : "Eskişehir Üzerine 100 Fikir " adlı sunum ve söyleşi 👉 @odaartt Oda Art Galeri'de sizlerle..

Sergideki Delta isimli  2.5 3.5 m boyutlarındaki  işin oluşum süreci ,ele alınan temalar , iş ile ilgili çıkarılan kitap üzerine Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Mühendislik Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü bünyesindeki Pourat /Potansiyal Urbanism İşliği ekibi sizlerle bir araya gelerek söyleşi gerçekleştirecek Furkan Mutlu ve Arzu Mahmud'un konuşmacı olduğu buluşmada Zeynep Yeloğlu ve Huriye Demirci de Pourat üyeleri,geçtiğimiz güz dönemi tamamen Eskişehir'i merkeze alan geniş ölçekli ve yüz başlıklı bir mimarlık kitabı yaptı. Ekip bir yandan bu kitaptaki proje fikirlerine eğilirken bir yandan da Eskişehirlilerle Delta'da biriktirdiklerini paylaşıyor ve kente alternatif bir bakış getirecek önerilerini gündeme getiriyor. Etkinlik Odunpazarı'nda  Oda Art Galeri'de 5  Nisan Çarşamba saat 18.00'de başlayacak. Kent, gelecek ve mimarlık konusuyla ilgilenenleri bekliyoruz. .

Etkinlik herkesin katılımına açıktır. Ücretsizdir.