TR | EN
ESOGÜ UÇAK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 1. SINIF ÖĞRENCİLERİNE BÖLÜME HOŞGELDİN BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
7.11.2022

Makine Mühendisleri Odası, Eskişehir Şubesinin, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Uçak Mühendisliği Bölümü’nde birinci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen "Bölüme Hoşgeldin Buluşması" 07 Ekim 2022 tarihinde Suat Mirza Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Uçak Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Melih Cemal Kuşhan’ın konuşmasıyla başlayan etkinlik, Şube Teknik Görevlisi   Marife Elçin Çetinköprülü’nün Şubemizi ve faaliyetlerimizi tanıtan sunumu ile devam etti. Etkinliğe Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muammer Kaya ve Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ender Demirel ve Öğretim Üyeleri katıldı. Öğrencilerin soruları cevaplanmasının ardından etkinliğimiz  ikramlarla devam etti.