TUSAŞ LIFT UP - Konu Çağrıları
27.05.2022

TUSAŞ’ın faaliyet alanları kapsamında yurtiçi ve yurtdışındaki üniversitelerde akademik çalışma yapan ve başka bir kurumda sigortalı çalışmayan lisansüstü öğrencilerin tez çalışmalarını yapmasına yönelik TUSAŞ’ ta kısmı zamanlı araştırmacı olarak çalışacak şekilde havacılık sektöründeki ileriye dönük ihtiyaç duyulan konular kapsamında LIFT UP + lisansüstü konular yayımlanmaktadır.

Bu kapsamda, liftup.tusas.com internet sitesinde yayınlanan lisansüstü çalışma başlıkları yayınlanmıştır. Öğretim üyeleri, liftup.tusas.com sitesine öğretim üyesi olarak kayıt olmaları takdirinde TUSAŞ faaliyet alanları kapsamında konu önerisinde bulunabilmektedir.

Üniversitelerde yapılacak olan araştırma ve geliştirme çalışmalarının havacılık üzerine yapılması ve havacılık sektörü için nitelikli araştırmacı kazandırma hedefi güdülmektedir. Çağrıya çıkılan farklı disiplinlerdeki konulara başvuru yapan ve kabul alan araştırmacılara, haftada en az iki gün TUSAŞ bünyesinde konularında uzman sanayi danışmanları ile çalışma imkânı, bütçe desteği ve maaş olanağı sunulmaktadır.

Söz konusu LIFT UP + lisansüstü projeleriyle ilgili desteklerinizi arz ederiz.

Saygılarımızla,

Siniflandirma Seviyesi : TASNİF DIŞI