Endüstri Mühendisliği Öğrenci Topluluğu (EMÖT)

Kulübümüz 1995 yılından bu yana çalışmalarına devam eden aktif bir öğrenci topluluğudur. Geleceği bekleyen değil geleceği yaşayan Endüstri Mühendisleri sloganıyla kendini sürekli geliştirerek organizasyonlar yürütmeyi hedefler. Sadece Endüstri Mühendislerine değil her bölümden öğrencilerin ilgi alanına yönelik olarak faaliyetlerde bulunmayı amaçlar.

Kulüp Başkanı: Talha TATLISUMAK
Kulüp Danışmanı: Dr. Öğr. Üyesi Mehmet ERTEM

İletişim: Yönetim Kurulu Başkanı Talha Tatlısumak 0 507 310 40 38 talhatatlisumak@gmail.com
                Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Berat Çavdar 0 538 036 54 70 beratccavdar@gmail.com
                Genel Sekreter / Dış ilişkiler Sorumlusu İrem Kandemir 0 553 227 49 95 iiremkandemiir@gmail.com

Instagram: esoguemot

16. Kaliteli Endüstri Mühendisliği Günleri

Kaliteli Endüstri Mühendisliği Günleri' olarak bilinen bu etkinliğin amacı endüstri mühendisliği öğrencileriyle alanında uzman konuşmacıları buluşturarak ilham kaynağı edinmelerini sağlamak.

16. Akademi-Em

Mühendislik Akademisi' olarak bilinen bu etkinliğin amacı mühendislik öğrencilerini kendini mühendislik alanında uzman olarak yetiştirmiş kişilerle buluşturarak onların tavsiyelerini dinleme imkanı sunmak.

Vaka Analizi yarışması

Endüstri Mühendisliği öğrencilerinin iş hayatına atılmadan önce vaka çözümü konusunda deneyim sahibi olmalarını sağlamak