Kimya Mühendisliği 2022 Poster Günü Etkinliği
4.07.2022

Kimya Mühendisliği Bölümü son sınıf öğrencileri 2021-2022 öğretim yılı bahar yarıyılı Mühendislik Araştırmaları dersi kapsamında hazırladıkları çalışmalarını, 23.06.2022 tarihinde düzenlenen "Poster Günü" etkinliğinde sergilemişlerdir. Etkinliğe katılan değerli konuklar ve öğretim üyeleri posterleri inceleyerek öğrencilerden çalışmaları ile ilgili bilgi almışlardır. Bölümde geleneksel olarak düzenlenen bu sergide, öğrencilerimiz yaptıkları çalışmaları 20 adet posterle sunmuşlardır. Poster değerlendirme komisyonu tarafından yapılan değerlendirme sonucunda; Eda Özdurmuş, Umut Kılınçoğlu, Buse Erdoğan ve Sinem Kızılkaya 'nın  Prof. Dr. Demet Topaloğlu Yazıcı danışmanlığında tamamlamış olduğu "Hazırlanan Hijyenik, Yeşil Kompozitlerin İncelenmesi" başlıklı çalışma poster birincisi, Dilay Tetik, Miray Çelik ve Görkem Özer 'in Prof. Dr. Macid Nurbaş danışmanlığında hazırlamış olduğu "Gübrenin Toprağa Kontrollü Salınımı ve Salınım Kinetiği" başlıklı çalışma poster ikincisi, Seher Sah, Yasemin Sinangil, Esma Nur Sağdemir ve Hasan Kayan ’ın  Doç. Dr. Belgin Karabacakoğlu danışmanlığında hazırlamış oldukları "Elektro Fenton Yöntemiyle Sülfametoksazol Giderimi" başlıklı çalışma poster üçüncüsü olmaya layık bulunmuştur. Mezunlarımız için hazırlatılan "mezun pastasının" kesimi ve öğrencilerimizin eğitim süreci faliyetlerindeki fotoğraflarının yeraldığı barkovizyon gösterimi ile etkinlik devam etmiştir.