Hisarlar Makine San. ve Tic. A.Ş. “Endüstride Uygulama Destekli Tez Program” Sözleşmesi imzalandı
5.11.2021

ESOGÜ Müh. Mim. Fak. Makine Mühendisliği Bölümü ve Hisarlar Makine San. ve Tic. A.Ş. arasında “Endüstride Uygulama Destekli Tez Program” Sözleşmesi imzalandı

Eskişehir Hisarlar Makine San. TAŞ ve ESOGÜ Müh. Mim. Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü arasında “Endüstride Uygulama Destekli Tez Programı” isimli lisans (Bitirme Ödevi), Yüksek Lisans ve Doktora tezlerinin ürün geliştirme projeleri temelinde yapılmasına yönelik bir sözleşme 5 Kasım 2021 tarihinde Makine Müh. Böl. Başkanlığında Hisarlar’dan Ar&Ge, Tasarım ve Proje Genel Direktörü Mak. Müh. Serdar Karel ve İnsan Kaynakları Müdürü Dilek Nur Meral ile ESOGÜ MMF’den Dekan Prof. Dr. Muammer Kaya ve Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Haydar Aras tarafından imzalanmıştır. Proje kapsamında lisans ve lisansüstü öğrenciler Hisarlar şirketinde haftada 3 gün çalışacak ve sigortalı olarak ücret alacaklar ve Hisarlar Makine San. TAŞ için ürün geliştirmede Ar&Ge ve tasarım faaliyetlerinde bulunacaklardır. Makine Mühendisliği Bölümümüzü bu Üniversite-Sanayi işbirliği çalışmalarından dolayı tebrik ederiz.