3. ULUSLARARASI EL-CEZERİ İNOVASYON VE PROJE PAZARI ETKİNLİĞİ
31.08.2018

Siirt Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği tarafından, 15 Ekim 2018 tarihinde Siirt Üniversitesi Kezer yerleşkesi Kapalı Spor Salonunda 3. Uluslararası El-Cezeri İnovasyon ve Proje Pazarı etkinliği düzenlenecektir. Ödüllü proje pazarı etkinliğinde içeriğinde yenilikçilik fikri barındıran tüm projeler davetlidir. Özellikle lisans, yüksek lisans ve doktora çalışmalarından elde edilen ve ürüne dönüştürülmeye elverişli olan proje fikirleri etkinlik kapsamında ele alınmaktadır. Özel sektör ve Kamu temsilcilerinin de katılacağı bu organizasyonda ürününü tanıtmak, sergilemek ve ticarileştirmek isteyen startup firmaları da davetlidir. Bu yıl ana temalar bunlarla sınırlı olmamakla birlikte ; Lisans bitirme projeleri, IOT, Yapay Zeka, Robotik, Sanal ve Arttırılmış Gerçeklik, Mobil Uygulamalar ve Oyun, Savunma Teknolojisi ve El Cezerinin eserlerinin günümüze uyarlanması olarak belirlenmiştir. Daha geniş bilgi ve kayıt için http://uci.siirt.edu.tr/ adresini kullanabilirsiniz.